Terugblik eerste nazomer weekend bij BRUTUS.

BRUTUS kijkt terug op een fantastisch nazomerweekend, de zon scheen volop, het terras zat gezellig vol en het weekend zat bomvol activiteiten.

Vrijdagavond begonnen we met een gezellige (zittende) meezingavond, zowel Franse als Nederlandse meezingers klonken uit de speakers.

Dit weekend hadden we ook weer heerlijke suggesties van BRUTUS, die werden massaal gereserveerd en waren zaterdagavond al uitverkocht.

Dus wil je mosselen, een Tomahawk of zelfs een hammetje eten, reserveer gerust.

 

De BRUTUS Boutique, met als goed doel Spoekh  werd druk bezocht, de teller staat inmiddels op €63,50.

De tafel was bijna leeg, maar is weer aangevuld en werd ook aangevuld door gasten, dat mag natuurlijk ook!

BRUTUS Boutique: Als je binnenkomt bij BRUTUS vind je een tafel vol leuke spulletjes, want spullen weggooien, daar…

Geplaatst door Grand café Brutus op Woensdag 9 september 2020

Zaterdag scheen het zonnetje ook weer lekker en waren we klaar voor het Rad van Avontuur, verschillende rondes werden gespeeld tijdens het diner met leuke prijzen en met een superronde,  een diner voor 2.

Daarna gingen we over op de muziekbingo, nummers herkennen en zo muziekbingo kunnen roepen, want je kon een drankje winnen.

De nummers van muziekbingo bleken ook heerlijk meezingers en zittende dansnummers te zijn, maar Brutus moest op tijd gaan slapen, want het zondagochtend was het ontbijtbuffet van 9.30 tot 11.30, voor maar €10,- p.p. deze werd druk bezocht, om zo een heerlijke zonnige start van de dag te maken.

Het ontbijtbuffet is nu elke zondag.

 

Brutus kijkt terug op een gezellige drukke nazomer weekend en we zien jullie graag allen bij de End of Summer Night met een heerlijk tapasmenu.