Daar was dan eindelijk de datum dat we weer open mochten 8 juni, bijna 3 maanden gesloten geweest, en nu is de corona epidemie voor niemand prettig, maar voor ons als startend bedrijf zeker niet.
Maar laten we het positief bekijken, we hadden tijd om te klussen en we mochten weer open.

We moesten snel schakelen toen we ineens open mochten, hoe ga je om met de corona maatregelen? Snel de crew inwerken en ineens van 0 naar 100 schakelen. Maar gelukkig werd de camping massaal bezocht.

Helaas moesten we ons hele activiteiten programma in de prullenbak gooien.
We snappen de teleurstelling, die is er bij ons zelf ook.
Hoewel 21 juli de nationale feestdag in Belgie toch echt wel een mooie dag was met als activiteiten een rommelmarkt, BBQ en een leuke band.
En we mogen voorzichtig nadenken over activiteiten in de nazomer, herfst en winter.

Ondanks dat er dagen echt van alles mis ging, we veel pech hebben gehad met allerlei zaken en we terechte feedback kregen, zijn we er nog steeds en vinden we het elke dag nog een feestje om bij BRUTUS te mogen zijn.
We kunnen de persoonlijke feedback ook echt waarderen, want daar kunnen we iets mee. Dus voel je vooral vrij dit bij ons aan te geven.

BRUTUS wil al zijn gasten tot nu toe bedanken voor hun bezoek, geduld, feedback en tips en het naleven van de corona maatregelen.

Tot snel, we hopen op een mooie nazomer.

 

 

Bedankt!

Onze Brutus Bar